Mer

Skön fot

Viksäng

021-13 49 94

076-406 40 71

www.skonfotviksang.se

annemari.svensson@gmail.comVarför fotvård?Har du tänkt på vilket jobb dina fötter gör? Du använder dem varje dag, vinter som sommar. I kängor och sandaler. För snabba träningspass och långsamma promenader.


Skäm bort fötterna lite extra så kommer de att tacka dig. Du kan göra mycket hemma själv, smörja, klippa, fila.


Men ibland har man varken ork eller lust, eller så kan det dyka upp problem som nageltrång, nagelsvamp, skavsår med mera som du behöver hjälp med. Det är då du ska gå till en fotvårdsspecialist.
Anne-Mari Svensson heter jag som äger och driver Skön Fot Viksäng, fotvårdssalongen i Viksängs centrum. Jag är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut och du kan tryggt vända dig till mig med funderingar kring dina fötter. Välkommen!


Skön fot erbjuder även:

Medisox stödstrumpor som förebygger bland annat svullna ben/fötter och åderbråck. Finns i varianterna Sport, Trend och Travel.


Prosox sköna strumpor; en ankelstrumpa i första hand för reumatiker och diabetiker. Den har ett skönt skaft som inte framkallar tryck. Strumpan är stickad ända upp och har därför inga muddar.

Fotkrämer; Gehwol Fusskraft, Pedicare med flera - speciellt utprovade mot torra fötter.Paraffinbad som passar alla med torra händer, men även dem som har någon form av ledbesvär eller värk i händerna.

Skön fot Viksäng

Du hittar salongen på Regementsgatan 2 i Viksängsgallerian.


Jag heter Anne-Mari Svensson och är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut.

Välkommen!


Ring och boka

din tid på:

021-13 49 94 eller

076-406 40 71

Visste du att det finns många fördelar med att gå barfota?


  • Starkare fötter och bättre balans
  • Naturligare gångstil som ger färre skador
  • Bättre immunförsvar
  • Ökar välbefinnandet och motverkar stress och ångest
  • Bättre blodcirkulation

Copyright © All Rights Reserved